سلام به تیک تم خوش آمدید.تا وقتی که رقبای خود را به خوبی آنالیز نکنید و ندانید پشت پرده کسب و کارشان چه می گذرد نمی توانید از آن ها سبقت بگیرید. آنالیز رقبا در هر کسب و کاری واجب است. هنگامی که رفتار رقبای خود بررسی می کنید اطلاعات بسیار زیادی بدست می آورید. همین اطلاعات ارزشمند است که می تواند کسب و کار اینترنتی شما را متحول کند. این اطلاعات ممکن است در مورد استراتژی های سئو یا تولید محتوا و … باشد. در ادامه این مقاله بیشتر در این باره صحبت خواهیم کرد.

روش های تجزیه و تحلیل رقبا در کسب و کارهای اینترنتی

با شناختن رقبای خود درکسب و کارتان از بقیه از آنها پیشی بگیرید،با آنالیز رقبا اطلاعات زیادی درمورد کسب و کار خود بدست می آورید و باید بدانید که یکی از نکات مهم در راه اندازی کسب و کار آنلاین شناخت رقبای خود در حوزه کاری خود است.روش های زیادی برای شناخت رقبا در کسب و کار های آنلاین وجود دارد مثل تحقیق در اینترنت و … که در ادامه ی این مطلب به بهترین روش های تجزیه و تحلیل رقبا در کسب و کارهای اینترنتی می پردازیم.

 تجزیه و تحلیل رقبا در کسب و کارهای اینترنتی
تجزیه و تحلیل رقبا در کسب و کارهای اینترنتی

جستجو در گوگل

یکی از روش های تجزیه و تحلیل رقبا در کسب و کارهای اینترنتی جستجو در گوگل است.با جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود در گوگل به راحتی می توانید بفهمید که چه افراد یا شرکت های در زمینه شما برند هستند و در سطح حرفه ای فعالیت می کنند. وب سایت هایی که در صفحات اول گوگل دیده می شوند معمولا شرکت هایی معتبر هستند که در نتیجه چندین سال فعالیت حرفه ای اکنون به این رتبه دست پیدا کرده اند.جستجوی کلیدواژه های مرتبط یک فایده دیگر نیز برای شما خواهد داشت: اگر شما محصولات خود را از یک عمده فروش دریافت می کنید می توانید ببینید که افراد دیگری حاضرند محصولات را برای شما تامین کنند. بررسی قیمت ها و خدمات آنها ممکن است برای کسب و کار شما مفید باشد.

شناخت رقبا از طریق شبکه های اجتماعی

یکی از روش های تجزیه و تحلیل رقبا در کسب و کارهای اینترنتی از طریق شبکه های اینترنتی است.همان طور که می دانید با وجود گسترش بیش از حد شبکه های اجتماعی، امروزه این شبکه ها نقش اساسی در کسب و کار ها دارند .برای این کار بررسی کنید ببینید رقبای شما بیشتر در کدام شبکه های اجتماعی فعالیت می کنند و دلیل آن را آنالیز کنید، نظرات مشتریانشان را بخوانید و ببینید چند درصد از مردم از محصولاتشان استفاده می کنند، مثلا در شبکه اینستاگرام خود چه پست هایی منتشر می کنند و از چه روش هایی برای جذب فالوئر استفاده می کنند آیا مطالبی غیر از کسب و کار خودشان هم منتشر می کنند و آیا این مطالب برای کاربران سرگرم کننده است و در آخر از همه ی اینها الهام بگیرید و تلاش خود را در این زمینه بیشتر کنید تا از رقیبان خود سبقت بگیرید.

بیشتر بدانید:  بهترین روش های طراحی فرم جستجو

بررسی لینک سازی رقبا از طریق ابزار researchtools

ابزار researchtools که مربوط به سایت moz.com است، این امکان را به شما می دهد که به راحتی مطلع شوید رقبای شما در چه سایت هایی لینک سازی می کنند. شما از این طریق می توانید ایده های خوبی در مورد روش های لینک سازی رقبای خود بدست آورید. کافیست دامنه سایت مورد نظر خود را در بخش URL تایپ نمایید.

از مشتریان خود سوال کنید

اغلب مشتریان شما به خوبی با رقبای شما نیز آشنایی دارند. می توانید مستقیما با آنها مذاکره کنید و اطلاعاتی را درباره سایر رقبای شما که از آنها خرید می کرده اند، دریافت کنید. در فضای وب می توانید به صورت ایمیل و یا پرسشنامه های تحت وب این کار را انجام دهید. همچنین می توانید برای تشویق آنها به این کار برای آنها کد تخفیف در نظر بگیرید

به صفحه درباره ما و تماس با ما سر بزنید

هر وبسایت دارای یک صفحه درباره ما می باشد. شما برای آنالیز وضعیت رقبای خود حتماً باید به این صفحه سر بزنید. بررسی این صفحه اطلاعات مفیدی را از سابقه فعالیت ها و اهداف پیش روی رقبایتان در اختیار شما قرار می دهد. شما با بررسی این صفحه متوجه می شود که رقبایتان چگونه خودشان را به مخاطبان معرفی می نمایند.همچنین لازم است که با رقبای خود تماس بگیرید. از این طریق می توانید به صورت مستقیم به عنوان یک کاربر تمام سوالات و ابهامات خود را درباره آنها برطرف نمایید.

در خبرنامه سایت رقبای خود عضو شوید

شما با عضویت در خبرنامه سایت های رقیب می توانید از کمیت و کیفیت ایمیل های ارسالی توسط آنان مطلع شوید. در بسیاری از سایت ها رویه به این صورت است که پس از عضویت در خبرنامه سایت یک هدیه رایگان برای شما ارسال می شود. شما از این طریق می توانید اطلاعات خوبی از روش های تبلیغاتی رقبا بدست آورید.

بررسی سایت رقبا توسط ابزار gtmetrix

ابزار gtmetrix یکی از سرویسهای دو شرکت گوگل و یاهو است که برای بررسی و تحلیل دقیق وبسایت ها ارائه شده است. شما از طریق این ابزار به راحتی می توانید اطلاعات مهمی نظیر سرعت بارگذاری سایت، میزان بهینه سازی تصاویر، کمینه بودن اندازه درخواست‌ها، بررسی ساختار کدهای HTM و CSS، ساختار کدهای جاوا اسکریپت و … را به همراه راهکارهای بهبود آنها بدست آورید.استفاده از این ابزار کار ساده ایست و شما از طریق آن به سادگی می توانید برخی از اشکالات فنی سایت خودتان و همچنین سایت های رقیب را کشف نمایید.

هنوز مشکل دارید؟!

در نظرات مشکل خودتون رو مطرح کنید 🙂

مطالب مرتبط:

آینده جستجو اینترنتی چگونه خواهد بود؟

کاربرد هوش مصنوعی در بازاریابی چیست؟

چگونه کلید Google Map API را در ۱ دقیقه دریافت کنیم؟

چگونه محتوای همیشه سبز تولید کنیم؟

منبع: تیک‌تم – ارائه دهنده مقالات:قالب فروشگاهی وردپرس فلت سام –  –