با سلام به شما کاربران عزیز تیک تم امروز به بررسی خطای عدم بازسازی رمز عبور و ارائه راه حل برای آن می پردازم. خطای عدم بازسازی رمز عبور معمولا زمانی اتفاق می افتد که شما در تلاش برای ورود به سایت وردپرس خود هستید.

چرا «خطای عدم بازسازی رمز عبور» رخ می دهد؟

اولین نشانه خطای عدم بازسازی رمز عبور این است که شما نمی توانید به سایت وردپرسی خود وارد شوید و هر چقدر هم در صفحه login سعی کنید که رمز عبور و نام کاربری خود را وارد کنید، سیستم آنها را تشخیص نخواهد داد.

حالا اگر سعی کنید رمز عبور را بازسازی کنید، این پیام خطا را مشاهده خواهید کرد: “Could not save password reset key to database”.

خطای عدم بازسازی رمز عبور

اگر شما این پیام خطا را نمی بینید، پس مشکل شما در ورود به سیستم ممکن است علت دیگری داشته باشد. در این مورد می توانید به مقاله ما در مورد “رفع مشکل ورود به مدیریت وردپرس” مراجعه کنید.

پیام خطای “Could not save password reset key to database” نشان می دهد که وردپرس قادر به نوشتن اطلاعات جدید در پایگاه داده وردپرس نیست. این موضوع زمانی رخ می دهد که حساب میزبانی وردپرس شما از تمام فضای دیسک اختصاص یافته به حساب کاربری شما استفاده کرده است.

اندازه پایگاه داده وردپرس شما بخشی از فضای دیسک اختصاص داده شده برای حساب کاربری شما است. و از آنجا که شما قبلا از همه این فضا استفاده کرده اید، قادر نخواهید بود اطلاعات بیشتری اضافه کنید.

رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

برای رفع این خطا، شما باید با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا مدیر فایل در cPanel به وب سایت خود متصل شوید.

بعد، به مسیر  wp-content / uploads / folder بروید و چند فایل تصویر بزرگ را حذف کنید تا فضای بیشتری را آزاد کنید. البته قبل از حذف آنها اطمینان حاصل کنید که این فایل ها را به عنوان فایل پشتیبان به کامپیوتر خود دانلود کنید.

بیشتر بدانید:  بهترین روش افزایش حجم آپلود XAMPP

فایل ها را آزاد کنید تا فضای بیشتری را آزاد کنید

پس از آن می توانید صفحه ورود وب سایت خود را ببینید و سعی کنید دوباره وارد قسمت مدیریت سایت شوید.

پس از وارد شدن، می توانید فایل های وردپرس خود را بررسی کرده و ببینید که چه فایل هایی غیر ضروری هستند و فضای بیش از حد دارند. معمولا این فایل ها در/ wp-content/ یا در  /wp-content / uploads / folder ذخیره می شوند.

بسیاری از کاربران وردپرس دارای پلاگین های حافظه پنهان هستند که تنظیماتشان به نحوی است که مانع پاک کردن فایل های حافظه پنهان می شود.  حجم اضافه بار تولیدی این فایل ها می تواند بخش زیادی از فضای دیسک اختصاص داده شده به حساب میزبانی وردپرس را اشغال کند.

یکی دیگر از منابع اصلی برای ایجاد این مشکل می تواند افزونه پشتیبان گیری وردپرس شما باشد. اگر فایلهای پشتیبان وردپرس را بر روی سرور خود ذخیره می کنید، باید بدانید که همه فایل های پشتیبان ذخیره شده فضای غیر ضروری ای را در حساب میزبانی اشغال می کنند.
شما همیشه بایستی فایل های پشتیبان وردپرس خود را در یک سرویس ذخیره سازی شخص ثالث مانند Google Drive یا Dropbox ذخیره کنید.

اگر دیگر هیچ فضایی را نمی توانید پاک کنید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که به دنبال ارتقاء به میزبانی وب VPS یا حتی یک میزبان مدیریت وردپرس باشید.

منبع:wpbeginner.com

سوالی دارید؟ سوالتون رو در نظرات مطرح کنید 🙂

مطالب مرتبط:

آموزش نحوه نصب افزونه در وردپرس

آموزش ایجاد یک صفحه تمام عرض در WordPress

آموزش برچسب گذاری صحیح برای مطالب

منبع: تیک‌تم – ارائه دهنده: قالب مجله خبری وردپرس –   –