(Entrepreneur) یا کار آفرینی احتیاج به ریسک‌پذیری و ایده‌های جدید دارد. به عبارتی باید ذهن خود را با طرز تفکر جدید پرورش دهید. یک کار آفرین هیچ موقع از خود نمیپرسد امن ترین زمان کسب و کار چه موقه است زیرا همچین زمانی وجود ندارد کار آفرینان نگاهی خارج از عرف معمول به کسب و کار دارند.
کار آفرینی بخشی از هویت فرد است نه یک شغل.

چگونه یک رییس خوب در کارآفرینی باشیم؟

کارآفرینی

  • رئیس یک کارآفرین (Entrepreneur) مشتری و کارمندانش هستند. تا زمانی که آنها برای او کار و از خدمات او استفاده کنند کارآفرین نیز وجود خواهد داشت. در غیر این صورت ورشکست می شود.
  • برخی خیال می کنند هر وقت دلشان بخواهد سر کار می روند و حساب بانکی شان به طور معجزه آوری پر خواهد شد و در کارآفرینی ساعات کاری آزادی خواهند داشت و رئیس خودشان خواهند بود
  • کارآفرینان بر کار و تلاش خود اتکا می کنند و هرگز به شانس اعتقاد ندارند. اگر برای موفقیت تان در سال جدید منتظرید شانس درب منزل تان را بکوبد، سخت در اشتباهید. کتاب و برنامه ریزی می توانند علم و مهارت شما را بالا ببرند اما زمانی می توانید به رویاهای تان برسید که آنها را به کار گیرید.
  •  پشتکار و صبر از ویژگی های ضروری یک کارآفرین (Entrepreneur) است. اما برای موفقیت در این کار، به هیچ چیز ذاتی نیاز ندارید، بلکه می توانید با بهبود دادن شخصیت خود از بهترین کارآفرینان شوید.
  • و همچنین استخدام بهترین افراد از میان متقاضیان، همواره از بزرگترین چالش‌های مدیران بوده است. شاید بهتر است در این زمینه به تجربیات بزرگان نگاهی داشته باشیم.

برای کارآفرینی باید چه انتظاراتی از خود داشته باشید؟

چگونه کار آفرین باشیم

اکثر کارآفرینان و کارمندان یک نگرانی مشترک دارند: آیا همه ی تلاش شان را کرده اند یا می توانستند بهتر از این باشند؟ هرگز از خود انتظارات بی جا نداشته باشید. اگر با انجام دادن کاری به جامعه ی خود خدمت می کنید، بدانید که عالی هستید. توانایی انسان ها با یکدیگر متفاوت است از این رو نمی توانید خود را با دیگران مقایسه کنید…

برای موفق بودن در کارآفرینی به خواب خوب نیاز دارید ماهنامه علمی و تحلیلی «سرآمد» که در بخشی از صفحات خود به دنیای کارآفرینی، مدیریت و فضای کسب و کار می‌پردازد در آخرین شماره خود به یک ایده عجیب برای موفقیت مدیران و کارآفرین‌ها اشاره کرده است که اگرچه در نگاه اول ممکن است کمی عجیب به نظر برسد اما با خواباندن غبارهای پیش داوری خواهیم دید که این ایده که از زبان آریانا هافینگتن، تحلیلگر و سردبیر نشریه هافینگتن پست مطرح می‌شود چندان هم بیراه نیست.

مشکلات رایج در توسعه کسب و کار در سطح جهانی

کارآفرینی در ایران

در مسیر توسعه‌ی کسب و کار خود در سطح جهانی، نه‌تنها با دشواری‌های ناشی از تفاوت زبانی و زمانی مواجه خواهید شد، بلکه به‌احتمال زیاد مدل کسب و کار شما هنگام گسترش در سطح جهان نیز دچار تغییر خواهد شد. اگر یک کسب و کار به دنبال باقی ماندن در بازار جهانی است، باید تیمی متشکل از افرادی داشته باشد که تمام ظرافت‌های مربوط به برندسازی را بلد باشند…
تصورات نادرست درمورد کارآفرینی

کارآفرین(Entrepreneur) بودن راجع به خدمت به مشتریان و کارکنانی است که قرار است چشم ‏انداز شخصی شما را محقق کنند.در عمل این مشتریان و کارکنان هستند که رئیس شما محسوب می‏شوند. رویای کارآفرینی زمانی در ذهن من شکل گرفت که دوران کارمندی به‌شدت برایم کس ل‏کننده شده بود. در تخیلاتم می‏دیدم که روی زمانم مدیریت بهتری دارم، آزادی عمل بیشتری به دست آورده‏ام و چشم‏انداز شخصی‏ام را محقق کرده ‏ام، بدون اینکه خودم را درگیر مناقشات رایج دنیای کارمندی کرده باشم…

بیشتر بدانید:  اینفوگرافی: بهترین گوشی های هوشمند سال ۲۰۱۷

اغلب برای پرداخت قبوض ماهیانه، حمایت مالی خانواده و داشتن سقفی برای زندگی باید هر روز صبح بیدار شده، لیوان چایی بنوشید و برای تامین مخارج زندگی سر کار بروید مگر اینکه پولدار باشید. اما زندگی کارآفرینان اینگونه نیست. یک کارآفرین برای این کار می کند که به دنبال علاقه اش رفته و با ایده ی منحصر به فردی که دارد از هیچ چیز، همه چیز می سازد. متاسفانه گاهی آنقدر در محل کارش وقت می گذراند که به عزیزانش کم توجه شده و ساعات کمی را در کنار آنها می ماند…

ویژگی های یک کار آفرین اجتماعی چیست؟

«هر معضل اجتماعی می‌تواند نقطه آغاز یک کسب‌وکار جدید باشد! برای رفع آن معضل اجتماعی و حل مسئله باید خیلی جدی دست به تأسیس شرکتی خلاق یا پروژه‌های پویا زد. شرکت یا پروژه‌ای که از نظر اقتصادی روی پای خود بایستد و با حداکثر خلاقیت و طرحی دقیق به رفع مشکل موردنظر ما در جامعه بپردازد!».  این جملات را محمد یونس، اقتصاددان بنگلادشی و برنده جایزه صلح نوبل سال ۲۰۰۶ گفته است و راهکارش هم «کسب‌وکار اجتماعی» است…

ورود عنوان کارآفرین (Entrepreneur) به ادبیات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و… را مربوط به سده شانزدهم میلادی می دانند. در آن زمان این عنوان برای افراد با ماموریت نظامی به کار برده می شد. در قرن هفدهم اما با شروع انقلاب صنعتی در اروپا، این عنوان به صنعتگران و بازرگانان اختصاص پیدا کرد و از اواخر دهه ۱۹۷۰ به بعد نیز کارآفرینی وارد حوزه جامعه شناسی و روانشناسی و علوم مدیریت شد و به تبع آن شاهد شکل گیری نوع جدیدی از کارآفرینی تحت عنوان «کارآفرینی اجتماعی» بودیم…

استراتژی های مهم در مذاکرات و بستن معاملات

مذاکرات

برای جذب سرمایه گذار باید تمایلات آنها را بشناسید گاهی برای شروع یک کسب و کار نیاز است یک سرمایه‌گذار جذب کنید. ولی جذب یک نفر برای سرمایه‌گذاری روی ایده ناب شما کار آسانی نیست و باید یک سری نکات را در نظر داشته باشید. در ادامه با زومیت همراه باشید تا چم و خم این کار را برای شما شرح دهیم. می‌دانیم که راه اندازی کسب و کار موفق روش‌های مختلفی دارد و هرکدام مراحل متنوعی دارند. یکی از این مراحل جذب سرمایه‌گذار است که رهبر یک کسب و کار باید این گام را با دقت بردارد…

کسب و کار هر کارآفرینی(Entrepreneur)  به نحوه ی مذاکره ی او در بستن معاملات ربط دارد. اگر بتوانید به خوبی مذاکره کنید، معامله های خوبی می کنید و کارتان گسترش یافته و موفق می شوید.

چه عواملی  باعث میشود کارآفرینان از کسب و کار انصراف دهند؟

ارزیابی‌های صورت گرفته بیانگر آن است که انصراف کارآفرینان از کسب و کار در ایران و کشورهای منتخب به ۹ عامل «بوروکراسی، حادثه، دلایل شخصی، بازنشستگی، خروج برنامه‌ریزی شده، مواجهه با فرصت‌های بهتر، مشکل تامین مالی، کسب و کار بدون بازده و کسب‌و‌کار واگذار شده» وابسته است. عواملی که براساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته از سوی دیده‌بان جهانی کارآفرینی (GEM) که وزارت صنعت منتشر کرده، دلایل پایان کسب و کار کارآفرینان براساس سطح توسعه اقتصادی محسوب می‌شود

 

مطالب مرتبط:

با چه افزونه ای امکانات بیشتر و عالی به ووکامرس اضافه کنیم؟

ایجاد کارت هدیه در ووکامرس

چگونه مشتریان با یک کلیک به صفحه پرداخت محصول در ووکامرس هدایت شوند؟

افزونه ساخت پلیر پادکست در وردپرس

منبع : تیک تم – ارائه دهنده: افزونه تجاری وردپرسقالب وردپرس ویدیوی آموزشی وردپرس